Page 18 - Okra magazine oktober 2021
P. 18
OKRA-MAGAZINE OKTOBER 2021
AAN TAFEL
Hartig en zoet gebak
Teksten en receptuur JULIE VAN DEN DRIESSCHEN // Foto’s ROOS MESTDAGH
Tip: Dit gerecht maak ik meestal voor
speciale gelegenheden omdat het
mooi presenteert. Ideaal bijgerecht:
gebakken patatjes met knoflook en
rozemarijn uit de oven.
Met Julie bakt – hartig en zoet maak je zonder moeite de lekkerste taarten,
cakes, koekjes, mousses en broodjes, maar ook hartige vis- of vleesgerechten.
Een bakboek met alleen maar haalbare recepten die je maar al te graag opnieuw
wil maken. Voor Julie Van den Driesschen is dit een boek over het herbeleven van
herinneringen aan lekker eten, aan heerlijke smaken uit haar kindertijd en aan Julie bakt- hartig en zoet,
notities uit het receptenboekje van haar grootmoeder Marthe. Voor jou, OKRA- Julie Van den Driesschen,
lezer: een boek volgens de kunst van de eenvoudige patisserie, boordevol Uitgeverij Manteau, 24.99 euro.
smaak, en zonder stress in de keuken. > Win een exemplaar zie pag. 54.
18